Klik op het bolletje van PIV om de website binnen te gaan

Wie is Piv? 

Piv is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in het Vlaamse comedy-landschap. U kent hem misschien van Comedy Casino of Eigen Kweek? Bovenal is hij een rasperformer en entertainer. Het podium is zijn natuurlijke habitat. Hij speelt van Alveringem tot in Zoutleeuw, in charmante parochiezaaltjes en majestueuze schouwburgen, in line-up en solo, voor kinderen en volwassenen…  Altijd met volle goesting! Een geboren verteller met een heerlijk Oostends accent. Een gepassioneerd muziekliefhebber, die - met de vinylplatenspeler als vast attribuut - altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. 

Laatste nieuws

De nieuwe school- en gezinsvoorstelling 'De Allereerste Keer'  heeft op het Spekken-jeugdtheaterfestival in Gent de Kinderjury-prijs gewonnen voor beste voorstelling in de categorie 8-12 jaar. Nog zeker tot juni 2021 op tournee in heel Vlaanderen. 

De met singles en lp's overladen avondvullende voorstelling 'De Vinylvreter' tourt dezer dagen door Vlaanderen. Check de agenda voor alle data ! Omdat de voorstellingen dit seizoen bedoeld waren voor kleinere lokaties is alles zo goed als uitverkocht. Daarom tourt De Vinylvreter volgend seizoen (20-21) ook in grote zalen . Meer info en data binnenkort op deze site én via de Facebook-pagina.

Op Spotify vind je een volledige speellijst van alle platen die in deze voorstelling voorkomen.  Zoek onder 'Piv Huvlvuv  - Vinylvreter Live'.  Bekijk ook de VinylVreterVlog op deze site (rubriek Media) of op Piv's YT-kanaal. 

huidige voorstellingen

Comedy Carrousel

Commissaris Piv

De Allereerste Keer

De Vinylvreter

Piv@school

Zijn er nog vragen?