Bestellen

Als je via dit bestelformulier een bestelling plaatst, behandelt de uitgeverij je bestelling met voorrang. De verzending gebeurt in een zorgvuldig gesloten omslag die het boek ook voldoende beschermt tegen beschadiging. De verzending gebeurt zo snel mogelijk en als non-prior. Zo houden we de verzendingskost voor jou betaalbaar. Vanaf een bestelling van meer dan 5 boeken is de levering gratis. Speciale wensen of opmerkingen kun je via de rubriek 'Vragen en opmerkingen' kwijt op het bestelformulier. Veel leesplezier!

  • Cx
DE BOSWACHTER VAN OOSTENDE

De boswachter van Oostende is de derde Nederlandstalige verhalen- en gedichtenbundel van Derek, na Blij met een beetje zon (2000) en 16 (2005).

Derek schrijft korte verhalen en gedichten waarin hij terugkijkt tot in zijn prille jeugd.

Voor het eerst publiceert hij ook liedjesteksten uit zijn Nederlandstalig repertoire en vertalingen of hertalingen van chansons of songs die hij oorspronkelijk in het Frans of in het Engels schreef.

Dirk Dhaenens (°1960) is sedert 1989 onder het pseudoniem Derek voltijds zanger-gitarist en liedjesschrijver.

€ 20


Verzendkost: 8
  • Cx
Zoiets verzin je niet!

Piv Huvluv, de comedian, kan zijn ei bij uitstek kwijt op het podium. Maar corona verhinderde dat, dus was het tijd om een andere uitweg te vinden voor de creativiteit: een boek! Het geschreven woord, zwart op wit gedrukt op garengebonden bladzijden onder een oogstrelende cover.

In ‘Zoiets verzin je niet!’ houdt Piv een voorbeschouwing over de Homo Nostalgicus in hem, waarna hij een herinnering uit de jaren tachtig opdist, die hem via een radiobericht kwam aanwaaien. De lezer maakt kennis met de jonge matroos-milicien Piv Huvluv, die met zijn Waalse compagnon Jean Demacar een bewogen legerdienst beleeft, een bizarre erotische trip maakt met een onderofficier die rare kronkels in haar psyche vertoont en in een heus smokkelavontuur belandt.

Piv Huvluv weet in dit boek zijn gezapige, anekdotische vertelstijl te vertalen naar een luchtig geschreven equivalent: pretentieloze lectuur die doet glimlachen.

€ 20


Verzendkost: 5
Gratis verzending vanaf: 6
Mijn gegevens
Leveringsadres
Facturatieadres