Blues 4 Monika

In zijn 8ste avondvullende voorstelling ‘Zoiets verzin je niet!’ keert Piv terug naar 1987, een jaar waarin hij als 22-jarige aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek. Op deze roadtrip naar volwassenheid ontdekt hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen. De reis eindigt nochtans met de blues, maar Piv keert terug als een man van de wereld, met een onuitwisbare levenservaring op zak. Dit comedy-scenario van Piv Huvluv is hier in een beeldverhaal omgezet. Het accent in de strip ligt op het reisverhaal en de erotische spanning die tussen Piv en Monika hangt tijdens de roadtrip.  Natuurlijk is ook de typische Piv-humor nadrukkelijk aanwezig en zijn er veel verwijzingen naar Piv’s brede muzieksmaak.  

Het beeldverhaal werd door Ivo Libbrecht getekend in zijn hoogst eigen stijl: kleurrijk, licht karikaturaal, sensueel en spelend met de traditionele grenzen van de tekenkaders in klassieke strips. 

Prijs strip

20€ + 9€ verzendingskosten

Gesigneerd en met gratis bladwijzer

Bestel de strip

De Minzame Rots

Uitgeverij
 

‘De Minzame Rots’ is Piv’s eigen uitgeverij die voor de promotie en de verkoop van ‘Zoiets verzin je niet!’ instaat. Meteen is het frame gezet om nog nieuw eigen werk uit te brengen, maar ook anderen te helpen en begeleiden bij het realiseren van hun droomboek. Dat zal schoorvoetend starten: de boekenwereld ontdekken, de markt verkennen. Alles onder het motto: we zien wel wat het wordt… Een eigen droom of een interessant voorstel? Contacteer Piv via deze site en we bekijken de mogelijkheden.