Zoiets verzin je niet!

Piv Huvluv

Piv Huvluv, de comedian, kan zijn ei bij uitstek kwijt op het podium. Maar corona verhinderde dat, dus was het tijd om een andere uitweg te vinden voor de creativiteit: een boek! Het geschreven woord, zwart op wit gedrukt op garengebonden bladzijden onder een oogstrelende cover.

In ‘Zoiets verzin je niet!’ houdt Piv een voorbeschouwing over de Homo Nostalgicus in hem, waarna hij een herinnering uit de jaren tachtig opdist, die hem via een radiobericht kwam aanwaaien. De lezer maakt kennis met de jonge matroos-milicien Piv Huvluv, die met zijn Waalse compagnon Jean Demacar een bewogen legerdienst beleeft, een bizarre erotische trip maakt met een onderofficier die rare kronkels in haar psyche vertoont en in een heus smokkelavontuur belandt.

Piv Huvluv weet in dit boek zijn gezapige, anekdotische vertelstijl te vertalen naar een luchtig geschreven equivalent: pretentieloze lectuur die doet glimlachen.

Prijs boek

20€ + 5€ verzendingskosten

Gesigneerd en met gratis bladwijzer

Bestel het boek

De Minzame Rots

Uitgeverij
 

‘De Minzame Rots’ is Piv’s eigen uitgeverij die voor de promotie en de verkoop van ‘Zoiets verzin je niet!’ instaat. Meteen is het frame gezet om nog nieuw eigen werk uit te brengen, maar ook anderen te helpen en begeleiden bij het realiseren van hun droomboek. Dat zal schoorvoetend starten: de boekenwereld ontdekken, de markt verkennen. Alles onder het motto: we zien wel wat het wordt… Een eigen droom of een interessant voorstel? Contacteer Piv via deze site en we bekijken de mogelijkheden.