ticketNieuws

Seizoen 2017-2018

11 Mei, 2017

Het seizoen 16-17 loopt ten einde, maar de voorbereidingen voor 2017-2018 zijn vanzelfsprekend al lang bezig. Na een hele reeks try-outs van de nieuwe voorstelling 'Zijn er nog vragen?' is het vanaf september 2017 tijd voor het echte werk. Dan start de 'ZIjn er nog vragen?' -  theatertour. Ook de voorstelling 'Commissaris Piv' loopt nog volgend seizoen, met een hele reeks school- en enkele gezinsvoorstellingen op het programma. Vanzelfsprekend duikt Piv ook overal op in kleine en grotere settings (Comedy Carrousel), solo en in line-up, voor verenigingen en bedrijven, in heel Vlaanderen. Vanaf juni kun je de volledige speellijst voor 2017-2018 raadplegen op deze site. Word best ook volger van de Piv Huvluv Comedian-fanpagina als je dagelijks op de hoogte wilt blijven van Piv's reilen en zeilen in comedyland.  

 
ticketOpinie

Je ne suis pas Trump et les autres

02 Februari, 2017

De comedy van Piv Huvluv is laagdrempelig, voor een breed publiek toegankelijk, zelden hard en nooit grof. Zijn humor gedijt in haast alle omstandigheden en wordt vaak door jong en oud gesmaakt. ZIjn ontwapende vertelstijl, zijn lowprofile-attitude en zijn onafscheidelijke muziekjes zorgen ervoor dat hij bijna overal welkom is. Cynici vinden het wellicht allemaal wat te braaf. Maar bij deze wil Piv, naar aanleiding van de actuele wereldgebeurtenissen, toch met klem zeggen dat hij comedy wil brengen voor mensen die met een open geest in het leven staan. Die zin hebben voor nuance. Mensen die liever bruggen dan muren bouwen. Mensen die kritisch zijn en eigen standpunten mogen hebben en die ook hard mogen verdedigen, ook als die niet met Piv's ideeën stroken. Mensen die luisteren naar anderen en nadenken voor ze iets uitkramen. Mensen die zich empatisch opstellen en die zich niet laten verleiden tot simplistische en veralgemenende platitudes die anderen kwetsen of kleineren. Kortom, mensen die respectvol praten en handelen over anderen, onafgezien van afkomst, ras, nationaliteit,.. 

Kortom, als je mensen als Trump, Poetin, Erdogan, Wilders, Farage,... maar ook alle islamisten, fundamentalisten, racisten,...  en hun entourage en volgelingen toffe peren vindt, die onze samenleving in de juiste richting aan het sturen zijn, dan zou Piv willen dat je beseft dat hij jullie eigenlijk niets te vertellen heeft en zijn humorpijlen liever op anderen richt.  

 
ticketNieuws

Commissaris Piv nog steeds op pad !

02 Februari, 2017

Piv's derde gezins- en schoolvoorstelling 'Commissaris Piv' zal ook in 2017-2018 volop te zien zijn in heel Vlaanderen. Deze voorstelling is losjes opgehangen aan de kapstok 'Kinderrechten', maar is vooral een heel dicht bij stand-up comedy aanleunende, dubbelgelaagde show over kinderen en hun typische zwak- en onhebbelijkheden. Ook voor ouders dus best amusant. Check de speellijst voor data en locaties. 

 
ticketNieuws

Zijn er nog vragen? 6de volavondvoorstelling van Piv Huvluv

02 Februari, 2017

In het seizoen 2017-2018 staat Piv 20 jaar op de planken. Daar zou probleemloos een compilatie-tournee met 'het beste van' kunnen aan gekoppeld worden, maar ondanks het feit dat Piv nostalgisch van aard is, zal dat niét gebeuren. 'Zijn er nog vragen?' is volop in voorbereiding. Check de agenda voor speeldata en -plekken. Met coach Joost Lapperre (Broektoe, zie ook regie dvd's Speeltijd en Yolo!) zal Piv weer een stap vooruit zetten als comedian en zijn publiek verrassen met een show die anders smaakt dan de vorige, zonder de typische Piv-ingrediënten uit het recept te weren. Theatertour vanaf juni te raadplegen op de website.  

 
ticketNieuws

Top 10 live-concerten 2016

28 December, 2016

Twee concerten van een tournee meepikken was dit jaar blijkbaar mijn ziekte.  2016 was een goed concertjaar. Toch iets positief,  dus...

10. The Nomads  -  Sjock Gierle. Legendarische Zweedse garageband die al sinds begin jaren 80 de vettigste rock uit zijn mouw schudt. 

9. Brian Setzer -  Blues Peer. Best geoliede rockabilly-machine met een fenomenale zanger/gitarist als frontman. Beter dan de Stray Cats. 

8. Max Romeo -  MEC Staf Versluys Bredene. Laatste levende reggae-legende staat nog steeds op scherp. Opvolging verzekerd in zijn eigen familie.

7. Lucinda Williams & Buick 6 - AB Bxl/Paradiso A'dam. De lijzige Southern Belle wordt door haar fenomenale band gestuwd naar ongekende hoogten.

6. My Baby - DGP Oostende (2x). Trancebevorderende bluesy dancebeats met een bezwerende zangeres. 

5. The Paladins - Weert (NL) / Terneuzen (NL). De gitaarblueshelden van mijn 50ste verjaardag revisited. 

4. Rod Stewart - ZiggoDome A'dam/Sportpaleis A'pen. Nu Bowie dood is, is Stewart mijn grootste levende jeugdidool. Best Friends Forever

3. Wilco - AB Bxl. Beste live-band voor Americana-liefhebbers. Ontgoochelen nooit in zaal. 

2. Steve Gunn - Zwerver Leffinge. Concert dat me danig bij het nekvel pakte e n me 90 minuten niet meer loste. 

1. Neil Young & Promise of the Real - Zenith Lille / Sportpaleis A'pen. Oud maar niet versleten. Wat een setlist.  3 uur mateloos genieten. 

 
Vorige pagina   Volgende pagina
Back To Top