ticketNieuws

Seizoen 2015-2016

31 Augustus, 2015

Zomer voorbij, dus Piv is klaar voor een nieuw comedyseizoen, het 18de van zijn carrière ! Kan niet wachten om er aan te beginnen...

Wat staat er op het programma:

  • Piv's Comedy Carrousel is een flexibel comedyprogramma waarin Piv grasduint in zijn gigantisch oeuvre en dat voor elke organisator bruikbaar is: bedrijfsfeest, line-up met andere comedians, speciale gelegendheden, interventies,...  
  • Het 2de luik van piv's 5de theatershow Yolo! met de dvd-release ervan begin okober er bovenop !
  • De start van de nieuwe stand-up voorstelling voor kinderen vanaf 9 jaar: 'Commissaris Piv'. Officiële voorstelling later dit of begin volgend seizoen. 
  • De uitzending van de 2de reeks van Eigen Kweek op één, waarin Piv naast Maaike Cafmeyer opduikt als agent Stefaan Goudry. Ook weer van de partij natuurlijk: Sébastien Dewaele, Wim Willaert, Dirk Van Dyck, Sien Eggers, Sam Louwyck en de onvermijdelijke Stefaan Degand
  • 'De omgekeerde wereld', een exclusieve tour van 2 weken (maart 2016) waarin Piv het podium deelt met de legendarische Britpopartiest  Wreckless Eric, bekend van oa Whole Wide World, Veronica, Take the Kash en Reconnez Chérie op het legendarische Britse Stiff-label. Ian Dury drumde ooit in zijn band ! 
  • De opnames van Eigen Kweek (reeks 3) vanaf mei 2016.
 
ticketNieuws

Update website

25 Mei, 2015

De opnames van Eigen Kweek (reeks 2) zijn volop bezig. Na 3 dagen in april zijn er voor Piv nog 5 opnamedagen in juni en 1 in juli. Uitzending op één ten vroegste in het najaar 2015.

Op vrijdag 29 mei  is de laatste Yolo! van dit seizoen, in Roosdaal. Met 33 voorstellingen op de teller, grote opkomst en hoge waarderingscijfers, is het uitkijken naar het 2de seizoen van deze vintage Piv-tour.

Ook volgend seizoen: 'De omgekeerde wereld': een gelijkaardige toer als die met Steve Wynn, maar deze keer met de Britse cultfiguur Wreckless Eric.  

 De Piv-website is de voorbije weken een beetje verwaarloosd, maar daar wordt de komende weken aan gewerkt. De speellijst wordt geleidelijk aan ge-update, inclusief de data voor volgend seizoen. 

 
ticketNieuws

2015: kom moar of !

28 December, 2014

Piv sluit 2014 af met een totaal van 121 voorstelingen/opdrachten, een waar recordjaar dus.

Piv wenst al zijn vrienden, collega's en fans een deugddoend 2015 met veel humor, arbeidsvreugde, gezondheid en geluk.

Wat staat er op zijn programma dit jaar: de voortzetting van de bij het publiek héél goed onthaalde Yolo!-tournee, inclusief dvd-opname. De opnames van de 2de reeks van Eigen Kweek, de première van een nieuwe kinder- en familievoorstelling 'Commissaris Piv' en natuurlijk véél optredens in alle maten en gewichten, over heel Vlaanderen. 

 
ticketNieuws

CD, Single, DVD 2

03 December, 2014

Piv Huvluv heeft na een eerste cd/vinylsingle (Yvonne / Trouble in Mind) en een live-lp (Achter de Tralies) opnieuw een cd/vinylsingle in de aanbieding: 'Zomer in Oostende' heet het zomers klinkend ding, een cover van 'Blue Sky over Nashville' van Bruno Deneckere met een eigen tekst van Piv. Spelen mee: Bruno zelf, Derek, Nils De Caster, Yves Meersscaert en Luc Vanden Bosch. Check song en clip via https://www.youtube.com/watch?v=0ZCjPjxO1Ew

PIAS heeft bevestigd dat ze interesse heeft om Yolo! op DVD uit te brengen. Details over datum, locatie en release volgen binnenkort. 

Piv neemt ook in reeks 2 van Eigen Kweek, de rol van Inspecteur Stefaan Goutry op zich. 

 
ticketNieuws

Seizoen 2014-2015

06 Juli, 2014

Het seizoen 2014-2015 staat voor de deur en dat betekent voor Piv weer een jaar vol humor met voorstellingen in alle soorten en gewichten. Centraal staat natuurlijk de nieuwe avondvullende comedyvoorstelling YOLO ! In zijn hoogst eigen stijl gaat Piv op zoek naar datgene wat er echt toe doet in zijn en Uw leven. Een documentaire over de ééndagsvlieg prikkelt hem, maar ook in de muziek bestaan er ééndagsvliegen en dat is natuurlijk een dankbaar sujet om mee te nemen op een bij wijlen nostalgische trip die zoals altijd dooorspekt is met grappige vertellingen en passende muziekjes op vinyl. Kortom, een typische Piv-show voor wie graag lacht met onzin en voor wie lak heeft aan al te grove taal of platte humor. Allemaal onder het motto: You only live once ! Yolo, dus !

De Yolo ! - tour vind je in de rubriek 'Agenda' op deze site, naast alle andere Piv-shows her en der in Vlaanderen. 

 
Vorige pagina   Volgende pagina
Back To Top